activia yiyenlerin diyaloglari 

kapat
  1. reklamlarda sıkça rastladıgımız diyaloglardır.sindirim sistemiyle ilgili bir ürün üzerine yapılan diyaloglar.

-yaa ufff yine şiştim.
    -alla alla neden ki ? cok mu yedin.
    -bilmiom ki.sürekli böyle.sıçamıyorum.
    -aa desene.al activia ye iki hafta rahat sıçtırır.
    -hadi ya ciddi misin?
    -ya tabiki ciddiyim.ben davul gibiydim.bayağı bi işe yarıyor.
    -teşekkür ederim bu konuda yardım ettiğin için.
    -rica ederim.hadi kabızlık çeken insanlar derneğine gidelim.
    -tamamdır.

*

ayrıyeten (bkz: reklamlarda topluca sıçma eylemi)
    #3669089 (wings for marie part 2, 15.07.2008 21:21 ~ 21:23)
  2. +naber aylin
    -çok iyiyim mehtap
    +niye kız noldu
    -kızım var ya dün akşam bir sıçtım bir sıçtım böyle klozet tıkandı öyle yani
    +allah iyiliğini vermesin bende ne oldu diyorum. nasıl oldu peki?
    -aCtivia sayesinde. vallahi götümün deliğinin ayarı bozuldu
    +işe yarıyo yani
    -tabi kızım. activia ye sende sıç.
    #3669161 (bakiyim vallahi gerizekali, 15.07.2008 21:42)
  3. +bak yine sıçamıyorum ya!
    -ohoo senin dünyadan haberin yok canım
    +aa lütfen ama? bi sıçamıyoruz diye söylediğine bak
    -ay şaka yapıyorum kız. ben rahat rahat sıçıyorum valla. bokumun haddi hesabı yok
    +nasıl ? bana da söylesene
    -activia hayatım. vallahi yok böyle bir şey rahat rahat sıçıyorum
    +peki ne yapcam ben bu activiyayı
    -aslında normalde insanlar yer ama sen kıçına sür anca işe yarar
    +ay ne demek istiyorsun ayşe?
    -salaksın diyorum salak! yiycen tabi ne yapacaksın başka?
    +hmm tamam o zaman ben gidip rahat rahat sıçmak için çalışmalara başlayayım
    -git! ishal olasıca. geber tuvalet köşelerinde.
    #3716335 (wings for marie part 2, 25.07.2008 00:44 ~ 00:45)
  4. +ihsan abi yine ekmeğe, acıya abandım azdı benim basur.
    -olm activia yicen, çok rahat 5 dakkada bitio işim tuvallette.
    +o ne be abi?
    -yoğurt lan.
    +ulan bu kıraathaneye bi şeyler oluyor son zamanlarda. çaycı da geçen pantolona çay döktü, tehlikeli bi yakınlaşma oldu. hayırdır inşallah!
    #3716484 (caldornain, 25.07.2008 01:17)

© 2008 - uludağ sözlük

activia yiyenlerin diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. activia yiyenlerin diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu activia yiyenlerin diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » dr oetker docent olacak » ville laihiala » powerofaith » dunyanin en korkulan taraftari » sevgili » marmara 34 » ardini dovdurmek » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » malatya » as i am » witricity » suat atesdagli » halklar kardestir lan cahil aptal » fernando alonso » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » winds of plague » saskin demokrat » nobetci eksi oycu » cep telefonunu duvara firlatmak » tanrinin hayalgucu » kocaelispor » vicdan » live forever » sentenced » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » avon urunlerini satan kiz » slovakya » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » insurgency