actiktan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baslik actiktan sonra entryleri saymak
  2. bari orucumuzu actiktan sonra oldurun
  3. baslik actiktan sonra bir sure sozluge girememek
  4. baslik actiktan sonra sigara yakmak
  5. baslik actiktan sonra gelecek entryleri beklemek
  6. actiktan cok zaman sonra kendine gelen bilgisayar
  7. baslik actiktan sonra lutfen sifonu cekiniz
  8. baslik actiktan sonra vicdan azabi ceken yazar
  9. 31 baslik actiktan sonra baslik acmayan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

actiktan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. actiktan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu actiktan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uaral » mrrepla » selam ederim » roman pavlyuchenko » emo » anket basliga mal gibi cevap girmek » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » eski sevgilinin esinden ayar yemek » kvk » ironi yapan yerlerin agrimasi » aykan ilkan vs burak gurpinar » independent project » ben kurdum vatanim kurdistan » yaran turkce altyazi cevirileri » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seytan ridvan » asker esi olmak » yorgandan ev yapmak » zoraki tanim » dr cureklibatur ve bay arkin » nintendo dsi » eyvah turkler geliyor » tuba06 » sacriter » ozge » coca cola » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » spam sozluk yazarlari » 300 samatyali » fringe