acqua di gio 

kapat
  1. efsane bir parfum. o kadar ayaga dustu ki, on kisiden besi gio kokuyor. millet kolonya diye kullaniyor herhalde sahte sahte.
    #116436 (laz pacino, 15.03.2006 21:09)
  2. giorgio armani'nin kokusu olup lacoste essential ve bvlgari aqva pour homme ile birlikte muhtesem ucluyü oluşturmaktadır.

içindeki alkolden olsa gerek cebi fena halde yakmaktadır:
    (bkz: havaalanında 50 ml kokuya 80 türk lirası vermek)
    #1632878 (hunlu, 11.05.2007 22:49 ~ 22:53)
  3. çok hoş bir kokudur her erkek kesinlikle 1 kere kullanmıştır. ünlüler arasında kullananları da vardır * *
    #1899909 (kilisedeki zangoc, 10.07.2007 14:02)
  4. not: bu entry aşırı kişiseldir...

birgün oturuyorum, kamyon şöförü geldi, mis gibi bir koku...tanıdık bi koku ama...ulan diyorum yoksa?? ama bu adam bu parfümü nasıl alabilir ki??kokusuda tıpa tıp aynısı..günler geçiyor adam hep bu kokuyla beraber dolaşıyor..belli ki ucuza almış bol bol sürüyor her gün...bir gün bu şöförün dolabında armani'nin kutusunu görüyorum..bilinen, beyaz karton kutusu..soruyorum kaç liraya aldığını..5 ytl diyor...akşam eve gidiyorum..parfümü çöpe atıyorum..
    #1900003 (metin oktay, 10.07.2007 14:18)
  5. özellikle esmer erkek kişisi sürdüğü zaman daha da hoş kokan eau de toilette pour homme.
    #2223972 (myhosh, 29.08.2007 18:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

acqua di gio başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acqua di gio ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acqua di gio nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about acqua di gio. Copyright of the articles are belong to their authors.