acirken acinacak hale dusmek 

kapat

1. kafaya dönerken kafa yemektir.
    #2359824 (Aktif matkap, 22.09.2007 12:42)
  2. mendil satan veletlerin birine acıyıp mendil alınca diğerlerinin de peşinize düşmesi. hatta peşinizi bırakmaması...
    #2359859 (nikim yok benim, 22.09.2007 12:53)
  3. (bkz: hala düşmek)
    (bkz: halamın bacağı kırılmak)
    (bkz: ben var türkçe bilmemek)

edit: ben var türkçe öğrendi...
    #2359896 (sako, 22.09.2007 13:04 ~ 23:55)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

acirken acinacak hale dusmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acirken acinacak hale dusmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acirken acinacak hale dusmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about acirken acinacak hale dusmek. Copyright of the articles are belong to their authors.