acinin omuzlanisi 

kapat
  1. ismet ozel şiiri.

edip cansever için

kadını bir gürültüye sapladılar.
    evler tıkırtıydı, tıkırtıydı, tıkırtı
    kahkahamın düşürdüğü çiçekleri bulamadılar
    fırtınalı bir geceydi çünkü bulamadılar
    bombalar, bö sesleri, savaş alaborası...
    yaşamak bir tıkırtıydı, aldırmadılar.

çocukların düşlerinde bir markut
    bir kurbağa zıplıyor yaşamamızdan
    hergün zıplıyor, hergün eksiliyor, hergün
    markuuuut! torbanı sarkıt.
    her doğal güzelliğin bir ucunda aptallık
    öbür ucunda o kambersiz geçen düğün.

kadın. kadını bir dilime katık ettiler
    markuuuut! torbanı sarkıt.
    siz büyüyün kan kuşları siz büyüyün
    güzün gelişi bir öğürtüdür korkmayın
    korkmayın ölüm bir başka ağzıdır yarasaların.
    aşınmış eşikler, aşınmış yaygaralar
    aslan gibi bir kocası var mıydı bu kadının?
    gömleğimi zorlayan kuş sesleri.
    #1480720 (vernon sullivan, 01.04.2007 21:12)

© 2008 - uludağ sözlük

acinin omuzlanisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acinin omuzlanisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acinin omuzlanisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir cocuk sevdim » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » dereizm » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » tu kaka bana » jon donais » asimo » vaudeville for vendetta » disco inferno » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » rap vitamin » the turning » 1971 » devrimci yazar ayarla fasilitesi » fabrikator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » shawne williams » latince bilen sozluk yazarlari » agalmatophilia » uludag ve eksi sozluk atismasi » ece temelkuran » haydi bakalim » hossik » vur ha vur » bakinizlarin bos kalmasi » radyo sol » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » moriye » shashkin » sozlukten kiz indirmek