acinin el yazisi 

kapat
  1. ben acıyım. yani senin hazan dü$en yüzün. umarsız
    boyun bazan. bazan ağzın, gölgeli gözlerin

yani çocukluğun. bursa'da bir sokak yani
    (bursa'yı hiç görmemi$im gibi gelir bana)

bir ak$am yaktığın mum sonra bir kilisede
    daha hiç bilmediği bir yüz için ölümün

zaman ki senden ba$ka nedir
    ve hep bir yüz dönü$ür bende

bir yüze
    hem geceyi, hem tanyerlerini ta$ır kendinde

ben ki bir yıkıntınım senin, senin büyüttüğün
    acının el yazısında

..ilhan berk..
    #1131366 (ceviz agaci, 10.01.2007 00:58)

© 2008 - uludağ sözlük

acinin el yazisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acinin el yazisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acinin el yazisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ates dansi yaparak turnikeden gecmeye calismak » dritero agolli » kazim kolcuoglu » friedrich wilhelm nietzsche » lucid dreams » yalnizligin anlasildigi anlar » david addison » recep tayyip erdogan in bop es baskani olmasi » fernando sucre » i ll be yours a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games