acimaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni kesseler acimaz
  2. acimaz yaratan bile
  3. el oglu acimaz goturur
  4. seriatin kestigi parmak acimaz
  5. formatin kestigi parmak acimaz
  6. demokrasinin kestigi parmak acimaz
  7. derler ki bir yerden sonra acimaz daha fazla

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » ivan klasnic » ipodroz cikarmak » dalgalandim da duruldum » konya bulbulu » penis birligi » bir allah bir fener bir de rus kizlar » kendini kopek sanan koyun » solyangaz » james hetfield in musluman olmasi » gulf stream » minibuse binerken biss diyen teyzeler » kalbe ben » iphone » hanim oldu » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » hayrunnisa gul » schecter » ster » slav kavimleri » yoshimitsu » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » hakikat aski » kaybolan cep telefonunu caldirmak » pharmaton21 » askale nin tarihi eserleri » roket takimi » devrim » disari cikmadan once tuvalete girmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa