acimadi ki 

kapat
  1. kahpe bizans'ta m.ali erbilin seslendirdiği bölüm
    adı mübarek bir isim olan sevdiğim bir arkadasimin nicki.
    hayatın sillesini yemiş fakat ayakta durmakta karralı bir insanın feryadı.
    #377975 (kara murat, 27.06.2006 05:31)
  2. (bkz: acimadi ki acimadi ki)
    #2264170 (oyuncakbulut, 05.09.2007 00:40)
  3. bir darbe aldıktan sonra bazen gerçekten bazen yalandan söylenen söz.
    inat olduğunda tekrar tekrar söylenir.
    -acımadı ki, acımadı ki, acımadı ki... vuran sizseniz çıldırtır, vurulansanız içerden mına koiimm denir.

kalp kırıklarından sonra yara bandı yaramadığından avuntu sözü olarak söylenebilir.
    -kırmak istemedim.
    -acımadı ki...
    #3589966 (rodcracker, 27.06.2008 19:47)
  4. dayak yemekten arsız olmuş kişilerin söylemidir. acımadı ki diyerek döven insanı katil olmasına neden olabilecek kapasiteye sahiptirler.
    #3590635 (birkimse, 27.06.2008 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

acimadi ki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acimadi ki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acimadi ki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fransizca rap » ne diyon lan sen » allah i insanmis gibi dusunmek » leman dergisi nin 2007 secim kapagi » ben bunu sevdim » kakayi got yardimiyla kesmek » flex » nickinin dogrultusunda giden yazar » diana krall » is as memati bas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci