acilmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akillica acilmis basliklar
  2. marketteki kapagi acilmis deterjan
  3. tarihte acilmis en kalorili su boregi
  4. bir mallik sonucu acilmis basliklar
  5. gunun son dakikasinda acilmis baslik
  6. tarihte acilmis en bilgi verici baslik
  7. acilacak butun basliklarin acilmis oldugu gun
  8. misafirin onune acilmis sise koymamak
  9. bugune kadar acilmis en kotu baslik
  10. acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

acilmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acilmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acilmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tu kaka bana » cerrahlik » guney osetya » rus » ahmet altan i savunmak » sol frame de ermeni basligi gormekten bikmak » sozlukteki nba yazarlari » insanlari tanidikca hayvanlari sever oldum » gatogigos » istiklal caddesi nde kan izleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games