aciliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. celse aciliyor
  2. perde aciliyor
  3. yasasin okul aciliyor
  4. nazi arsivleri halka aciliyor
  5. populerlik ugruna ya rab ne gotler aciliyor
  6. her dakikada bir sirinli baslik aciliyor olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

aciliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aciliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aciliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acliktan aglamak » zor zor zor » bir deniz gider bin deniz gelir » pare pare » insan » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » beyaz melek » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » bu havada gidilmez » unlulerin kisisel iletileri » her gun okula giden ogrenci » namarak » the richest man in bayburt » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oral ozer » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » bruksel » hayatta anlik mutluluk veren seyler » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » kara cahil » borsa dusunce uzulen yurdum insani » salvar » senkronkaymasi » ebabil » ismail turut » zall asana zall asana mendilini » fenerbahce den nefret etme sebepleri