acilisi ben yapmisim kapanisi da ben yapayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sezon kapanisi zirvesi
  2. iyi ki yapmisim
  3. hisse senedi kapanisi yapmak
  4. olamaz 99 netim var 1 yanlis yapmisim
  5. zot acilisi
  6. fil acilisi
  7. paris acilisi
  8. viyana acilisi
  9. ponziani acilisi
  10. lopez acilisi

© 2008 - uludağ sözlük

acilisi ben yapmisim kapanisi da ben yapayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acilisi ben yapmisim kapanisi da ben yapayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acilisi ben yapmisim kapanisi da ben yapayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilker basbug » moda iskelesinde her cuma yapilan ickili protesto » voice of the soul » azrail in depresyona girmesi » ben cekersem buyuk cekiyorum » sinner mirza » uludag sozluk teki kulupler » ermeni isimlerin sonundaki yan takisi » kotu insanlari tanima senesi » the mind s eye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games