acilan basliga dozer girmesi 

kapat

1. açılan başlıktan hoşnut olmayan moderasyon kadrosunun dört bir yandan bu başlığı temizleme operasyonuna girmesi. *
    #111972 (july4th, 12.03.2006 19:44)
  2. an itibariyle sol frame'de görünen ama tıklayınca sözlüğün böyle bi'şey olmadığını iddia etiiği (bkz: sen benim kim olduğumu biliyon mu) başlığının başına gelen olay
    #382202 (6.4.r.1.$.h, 28.06.2006 20:42)
  3. salvatore di stefano ile ilgili açılan başlıklara uygulamak istediğim yöntem. yetti yahu dimi ama
    #382211 (gonulcelen, 28.06.2006 20:44)
  4. *sıradaki haberimiz bursa'dan.. açtığı başlığa entry giricem diye dozerle giren vandalkepçeoperatörü; çaylak yapıldı.. kendisini ilk teselli eden öksüz sarı çiçek ve burcix oldu.. jeff de özel mesajla geçmiş olsun dileklerini iletirken, çaylak olduğu için karşılık veremeyen vandalkepçeoperatörü, derin elemlere gark oldu..

kaynak: eski bir ajans*
    #382236 (hidrojen, 28.06.2006 20:50)
  5. açılan başlığın gecekondu muamelesi gördüğünü gösteren olay.
    #738004 (insatiable love, 14.10.2006 23:26)
  6. tıklım tıklım dolan başlığın, on dakikada yerle yeksan olması. * *
    #2277222 (tepesersemi, 07.09.2007 12:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

acilan basliga dozer girmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acilan basliga dozer girmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acilan basliga dozer girmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about acilan basliga dozer girmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.