aciklanmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. acik acik koca ariyorum diyen kadin
  2. bana asik olan acik acik soylesin
  3. topcuya acik popcuya acik solcuya kapali
  4. acik acik ben yobazim diyememek
  5. acik acik ben din dusmaniyim diyememek
  6. kapim sana hep acik mogaz kapim sana hep acik
  7. acik goz
  8. ucu acik
  9. sag acik
  10. acik koy

© 2008 - uludağ sözlük

aciklanmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aciklanmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aciklanmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olasiliksiz » sozlukle ilgili istekler » seytan bunun neresinde » tool » demokratik seks partisi » elephant » gitaristin solo atarken tek ayak uzerinde sekmesi » gecee » nightlife se » lynyrd a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games