acik kalan tek kapi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. acik kapi
  2. cinsellik acik bir kapi
  3. acik kapi politikasi
  4. kapi acik gir iceri
  5. acik kapi birakmak
  6. kapi acik arkani don ve cik
  7. acik kapi arsizi
  8. acik kapi takintisi
  9. kaptan arka kapi acik kaldi
  10. iki penceresi acik evde kapi acmak

© 2008 - uludağ sözlük

acik kalan tek kapi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acik kalan tek kapi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acik kalan tek kapi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» at sinegi ganyani » ne unuturuz ne affederiz » ibrahim tatlises » levine » ciprian marica » simitci altilisi » bak yuru git kavga etmek istemiyorum » mini etek giymeyi tercih eden kizlar » bir turist nasil kaziklanir » ayni sarkiyi arka arkaya dinlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games