acik gozlu ol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. topcuya acik popcuya acik solcuya kapali
  2. acik acik koca ariyorum diyen kadin
  3. bana asik olan acik acik soylesin
  4. acik acik ben yobazim diyememek
  5. acik acik ben din dusmaniyim diyememek
  6. ela gozlu yar
  7. ac gozlu
  8. tek gozlu dev
  9. tok gozlu
  10. cipil gozlu

© 2008 - uludağ sözlük

acik gozlu ol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acik gozlu ol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acik gozlu ol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olu evinde seks partisi » erkekleri kullanan kizlar » mustafa uslu » ogretmen bakanligi » muhalif oldugu icin hapse giren insan » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » donmus pizza » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » gimenez » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » cd eldense » ask yaralar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caylak olmamak » galatasaray universitesi » you really got a hold on me » hold me tight » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » prezervatif » basri » bir kadinin en masum oldugu an » iste kuku kuku geldim » i wanna be your man » tovarlak » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » tansel colasan in emekli olmasi » gol sevinci » sevis