aci bana 

1. bir adet merhamet dilenme cümlesi. genelde birilerine yalvarırken kullanılır.
    #3635012 (sanirim osurdum, 08.07.2008 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

aci bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aci bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aci bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyanin en korkulan taraftari » bu ask beni yorar » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » football tycoon » we might as well be strangers » imminent » apocalypse please » elazig » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » hepsi » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » terzi nikola » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » ikimizin yerine » yolcudur abbas baglasan durmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bunu yapan turktur dedirten olaylar » rakiyla vaftiz edilen velet » nights in rodanthe » sapthuran » alti gun orucu » ask acisi » edirne » netsozluk » yakisikli olmak » nigde » odious mortem » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » magusa » mevlut erdinc » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler