acemi zampara 

kapat
  1. yeni yazar adayı. pek bi enteresan nick, du bakalım ne olacak.
    #1266159 (larker, 06.02.2007 16:07)
  2. 4. nesil yazar. *
    #1276552 (abberline, 08.02.2007 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

acemi zampara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acemi zampara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acemi zampara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogretmen cocugu » asansorde bir basina yapilanlar » hozan besir » ask sarsar » avrupa birliginin sozlugu okumasi » bezele » bloodsucker » serefsizlik » se7en » kuzey irak » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » kar yagarken dinlenecek sarkilar » izlanda » big fish » ask karartir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kan uykusu » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » sir isaac » radyo sol » bir de sen gitme » tikilerin pusi takmasi » kuantum sifreleme » ne dedene nene de ne nenene dede de » sevgilinin aramamasi » sozumona » kabul ediyorum carlos benden iyi » sucuklu yumurta yemenin faydalari » hefeweizen » dalgaci mahmut » 24 yasinda ergenlige girmek