acemi birliginde beni benden alan sarkilar 

kapat
  1. vallahi çok güzel günlerdi. zordu ama güzeldi. çimento torbaları taşımaktan, kilit taşı döşemekten, kışlık odun yığmaktan ve tabi sürünmekten arta kalan zamanlarımızda, akşam serinliğinde birliğin gazinosuna atardık kendimizi. kirli ve ter kokan kamufajlarımızı üzerimizden çıkarır, eşofmanlarımızı, spor ayakkabılarımızı giyer gazinoya inerdik. nerde olduğunu, ne yapmakta olduğunu hala çözememiş askerler, kocaman bir kalabalık oluşturur, askerliğin getirdiği göçebelik duygusundan biraz olsun uzaklaşabilmek için kral tv'de popüler şarkıcılarımızın popüler şarkılarını dinlerdik.

kişisel gibi gözükebilir ama ortak bir duygudan bahsediyorum bu başlıkta: o şarkılarda hala evimizin içinde, bildiğimiz çevrede olduğumuzu zannederdik. sanki kanepenin üzerine uzanmış da televizyon izliyormuşuz gibiydi. askerliğin kazandırdığı disiplinin aksine videolarındaki şarkıcıların, şarkıcıya eşlik eden danscıların laçka davranışları kafamızı karıştırırdı; televizyon izlemekten çekindiğimiz zamanlar olurdu; pop tabanlı kültürümüz sürerdi onları dinlediğimizde, seyreder olduğumuzda. alırdık dondurmamızı, kolamızı, çikolatımızı... keyifle klipleri seyreder, o akşam için askerliği unuturduk.

aklımda kalanları, beni pek eğlendiren şarkıları da vereyim.

ismail yk - bombabomba com
    eylem - aman
    kenan doğulu - çakkıdı
    serdar ortaç - dansöz
    ebru yaşar -yeşillenirim
    murat boz - aşkı bulamam ben
    mahsun kırmızıgül - dinle
    #2404848 (zinani, 30.09.2007 15:18)
  2. hakikaten ha!

"sivilde ne iş yaparsın?" sorusuna "bilgisayar mühendisiyim" diyenleri "ha iyi o zaman geç şu monitörleri taşı", "sen ne iş yaparsın?" sorusuna "inşaat mühendisiyim komtanım!" diyenleri de "süper, şuradaki tuğlaları karşı garaja taşı" dedikleri günler...

kişisel değil ki! başlık "acemi birliğinde beni benden alan şarkılar" değil de "acemi birliğinde kendini kendinden aldıran şarkılar" olsa daha mı iyi olacaktı? sktir et. hande yener'i bile sevdirmişti, her sabah içtiması için gazinoya doğru yürüyüş kararı sayarken...

her
    rap rap rap rap (acı veriyoooor...)
    türk
    rap rap rap rap (yeni baştaaaan)
    asker
    rap rap rap rap (sevmesiğeeee)
    doğar
    rap rap rap rap

bölük sabah içtimasında, bir subay, iki astsubay, 8 uzman çavuş, 48 erbaş ve erle, emir ve görüşlerinize hazırdır komtanım!

(bkz: hedef göster ceset iste)

[allaaah tutmayın beni]
    #2521327 (redwinemania, 26.10.2007 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

acemi birliginde beni benden alan sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acemi birliginde beni benden alan sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acemi birliginde beni benden alan sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hilal » ahlaksizim ama inancliyim » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » fethullah gulen » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » joe burrus » the end of the line » sozluk yazarlarindan aforizmalar » imge kitabevi » usurmek » charlie and the chocolate factory » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » fm 2009 deki yetenekler » karakolda ayna var » lunokhod » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otobuste bos koltuk varken yana oturan guzel kiz » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » cagla sikel » yeni yili dansozle karsilamak » poseidon dan kacis » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » ben » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » uludag sozluk » classy goth » inkpinkzink » afrodizyak » randy rhoads » gezin