acele etme 

kapat
  1. hande yener in güzel hareketli bir şarkısı sözleride şöyledir;

eger istiyorsa kalp sonunu kendi secer
    ask yasiyorsa yasaklari deler gecer
    mahkum ettiremez kimse beni asktan sebeb
    firar serbest bende istemeyen ceker gider

belki anlarsin hatani ilerde
    sen zaten hep yanimdasin sabrin nerde

acele etme bu ask dedigin biraz zaman aliyor
    bilenin ve bana katlananin yanina kar kaliyor
    acele etme bu ask dedigin biraz zaman aliyor
    bilenin ve bana katlananin yanina kar kaliyor
    #197520 (kurabiyecanavari, 25.04.2006 17:37)
  2. (bkz: yazları diskolardaki hande yener rüzgarı)
    #197576 (hendrix, 25.04.2006 17:57)
  3. hande yener'in bugüne kadarki en güzel parçası. best of hande'de yer alacak.*
    #2227300 (yozishanko, 30.08.2007 05:09)
  4. hande yener'in yine bu klipteki haline ve bu şarkıda ki müzikalitesine dönmesini diliyorum.
    #3681949 (peizerat, 18.07.2008 13:32)

© 2008 - uludağ sözlük

acele etme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acele etme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acele etme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mamma mia » doktorun hastasindan nefret etmesi » trt nin irib le girdigi is birligi » avrupa yakasi » yavuz selim demirag » fener sozluk » tarih bir kere yazildi tisortu » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » dr oetker docent olacak » baba ogul diyaloglari » kufurlu atasozleri » ideal penis boyu » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » iphone3g » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » polonya » salonda coraptan topla mac yapmak » for the girl » tifo mehmet » bursa » corum » dis teli » masumiyet muzesi » metrobus soforu » andrea bocelli » borsa dusunce uzulen yurdum insani » sadik gurbuz » jesus fucking christ » ornenando » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci