acele bir degisime ihtiyac duymak 

kapat
  1. hayatı istediği gibi yürümeyen bireyin "bu böyle gitmez" diyerekten hayatında yeni atılımlar yapmaya çabalaması.

kadınlar bunu saçlarını boyatarak yapıp kendilerini kandırmaya çalışırlar. gerçi bir yerlerden de başlamak gerekmektedir ya, bu değişim bu kadar yüzeysel olmamalıdır istenilen sonuç gerçekleşsin diye umuluyorsa şayet .
    #2274791 (sanirim osurdum, 06.09.2007 22:22 ~ 22:23)
  2. bir nevi depresyondan ya da monotonluktan kurtulma çabasıdır.
    #2274811 (silte, 06.09.2007 22:26)
  3. (bkz: depresyon)
    #2274812 (disikartal, 06.09.2007 22:26)
  4. (bkz: kendime yeni bir ben lazım)
    (bkz: sertab erener) *
    #3404907 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 16.05.2008 16:44)
  5. (bkz: spermen)
    edit: ü'sü de olacaktı olm bunun! ü nerde lan!
    #3404930 (kuzgun, 16.05.2008 16:48 ~ 16:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

acele bir degisime ihtiyac duymak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acele bir degisime ihtiyac duymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acele bir degisime ihtiyac duymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about acele bir degisime ihtiyac duymak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » ugur polat » mahatma gandhi » opusmek » dancer in the dark » korsanlarin mustafa filminin kopyasini basmamasi » masturbasyonun ve geneleve gitmenin asagilanmasi » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » huseyin uzmez » daniel gonzalez guiza nin ani defteri » seksteki performans nicke bagli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ellen » steroid » xl » seri eksi oy yiyen ibine » mabeyn feriki » pertinaks » toefl ibt » denilson » gozluklulerden gozluklerini cikarmalarini istemek » piano man