ace namusda temizleyebilir mi sorunsali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ace namus da temizleyebilir mi sorunsali
  2. sorunsal sorunsali dogurur mu sorunsali
  3. dam sorunsali
  4. cix sorunsali
  5. 0x1 sorunsali
  6. ke mi ka mi sorunsali
  7. bos ol bos ol bos ol sorunsali
  8. msn var mi sorunsali
  9. ben sorunsali
  10. tdk sorunsali

© 2008 - uludağ sözlük

ace namusda temizleyebilir mi sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ace namusda temizleyebilir mi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ace namusda temizleyebilir mi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» be with you » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » genelkurmay i yipratmayan tek sey » israil » solo test » kaan altan » max payne » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » seytan tirnagi » nemfomani » ilk hava gemisi » beyaz etli prens » kuru mahmut efendi kahvecisi » kacin buyuyor galiba » etkisiz hale getirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karamboldedans » bitlis te bes minare » ben hep kendime cikan bir yokustum » 105 yasindaki bakire » erkam » ataturk cagdasliktir » mangal mizah dergisi » mustafa kemal ataturk » nefesim nefesine » dalgaci mahmut » mehmet ali birand » politika dergisi » idrak edememe » barack obama » evli bir kadinla yatmak