accion mutante 

kapat

1. bozuk bir monitörde seyrettiğim, çoğu sahnesinin de karanlık olması dolayısıyla görüntüsünden bir bok anlamadığım alex de iglesia filmi. yine de yarıp geçirmiştir bu film... absürd mü desem, bilim kurgu mu desem, komedi mi desem hepsi mi desem karar veremiyorum. müthiş bir film çekmiş adam karanlık ekrandan bile bu kadarını anladım. konusunu da anlatayım da tam olsun diyeyim de tam olsun

şimdi efendim accion mutante diye mutant ve aşırı çirkin insanlardan kurulu bir örgüt var. bunlar dünyadaki güzel insanları yakalayıp fidye istiyorlar. daha önce böyle birkaç denemenin hepsinde kaçırdıkları kişiyi bir şekilde öldürdükleri için fidye falan alamamışlar. beceriksizler de anlayacağınız... çünkü grup üyeleri çirkin oldukları kadar gerizekalı da... bunların bir de liderleri var onun da yüzünün yarısı yok. bakıyor ki daha önceki görevlerde grup sıçıyor, olaya bizzat el atmaya karar veriyor liderleri ve ünlü bir işadamının kızını, düğününde kaçırıyorlar. düğünü kana bulayarak tabii... sonra bunlar kızı bir uzay gemisinde rehin tutuyorlar. daha sonra liderleri örgüt üyelerini teker teker öldürmeye başlıyor ve gemide örgüt üyesi siyam ikizleriyle lider arasındaki çatışmada gemi patlıyor ve bunlar bir gezegene düşüyorlar. burada hiç kadın yok, sadece psikopat madenciler yaşıyor. ve olaylar gelişir...
    #4259067 (eraserhead, 21.11.2008 04:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

accion mutante başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. accion mutante ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu accion mutante nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about accion mutante. Copyrights of the articles are belong to their authors.