accidental spy 

kapat
  1. başrolünde jackie chan'in oynadığı geneli istanbul'da geçen bir film..türkçesi altin yumruk istanbulda idi .. *

dünyanın bir köşesinde bulunan bir türk semtinde bikaç türk için ufak bir yerde bir gösterimine şahit olduğum film ..
    ilk sahnesinde diyarbakır'da bir jeep gitmektedir , bu sırada jeepin arkasından normal olarak toz kalkar .. arkalardan memlekete yıllardır uğramamış bir vatandaşımız şiddetle bağırır ;; 'tozuna kurban beee ' ... böyle bir anıyla yer etmiştir aklımda bu film .
    #238348 (postsinaptik golge, 13.05.2006 02:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

accidental spy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. accidental spy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu accidental spy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about accidental spy. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » left 4 dead » tutsana ellerimi » zimbabve » asla asik olunmamasi gereken kiz modeli » bir gun beni arzularsan » rakimalboga » anne bize dimes al » ilk cagdan sozluk basliklari » tanzanya » pinti caner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » free your mind » dogalgaz zammina karsi halkin eylemi var » converse » ido » fuat keyman » bolivya » ilk 11 in altisiyla yatmak » sik gibi kalmak » odev yapmayan ogrencinin yandas aramasi » chp nin carsaf acilimi