accelerated 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.*
    (pyndemonium, 06.04.2007 19:40)
  2. gece gece beni pek bir bahtiyar etmistir kendileri. aurora ile ilgili inatlasmalarimiz neticeye baglandigi gunden beri bir cevap bekliyordum, o cevap bu gece geldi ve farkli kaynaklardan edinilen teferruatli bilgi gozlerimi yasartti. aurorayi gorebilecegim yerler, gittigimde kalacagim otel, otelin gunluk ucreti gibi aklima bile gelmeyen gerekli bilgileri karsimda gorunce icimi saran aurora kadar renkli ve guzel mutluluk duygusunu tarif edemeyecegim sanirim. bu ugrasi karsisinda onun hayaline de bir katkim olacakti, ödesecektik; ne yazik ki baska baharlara erteliyoruz, ne yazik ki. imkan dagilinde degil, olsa seve seve. giyerim kar montumu, alirim elime kahve fincanimi, tirmanirim dagin tepesine ve essiz guzellikteki manzarayi bir de benim gozlerimden yansitirim ona.. bir gun.. soz verildiyse tutulmak icindir, tipki onun yaptigi gibi. bu inceligi icin kendisine cok tesekkur ediyorum. *
    (aura, 02.08.2007 02:33)
  3. uluslararası ilişkiler konusunda bilgileri malum olup hakkında yeterli bilgi edinilemeyen nesildaş yazar.
    (titania, 24.09.2007 18:54)
  4. ivmelenmis, ivme kazanmis.
    (soranmutant, 24.09.2007 19:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» schizo » devrimci » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » bu hulyalar diyarindan » lagimcibasi » bon bon sekeri » isvicreli bilim adamlari » adobe photoshop cs4 stonehenge » rus ruleti » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » ac kopek » siviyi emen mavi tabaka » yaran spam mailler » cokomel » trailer » asksiz bir omur hayal edememek » alevionline » haziran » vaudeville for vendetta » www bizkacparayiz com » ticaret » boyabat kalesi » avrupa ile amerika arasindaki farklar » ispir in tarihi eserleri » coca cola » telis » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » ciplak ayak araba kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa