acaip guldum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. acaip
  2. acaip bir hayat yasamak
  3. turklerin acaip guzel olmasi
  4. genclerin cvlere acaip mailler yazmalari
  5. guldum gitti
  6. sesli guldum
  7. x x iyi guldum sorunsali
  8. bir arkadas anlatti cok guldum ekolu
  9. guldum diye verecem mi sandin
  10. ateizm basligini okudum cok guldum musluman oldum

© 2008 - uludağ sözlük

acaip guldum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acaip guldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acaip guldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keglevich » uludag sozluk teki erkeklerin tipsiz olmasi » henuz kimse entry nize budur iste dememis » el bakiri » hacel obasi » shannyn sossamon » dansozun memeleri arasindan kredi karti gecirmek » cumhur haksizca aglayanlarin patlatir avucuna » cok guzel dusunmussun aferin » emotional arithmetic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games