acacak baslik bulamiyorum o yuzden sacmaliyorum 

kapat
  1. sözlükte açılan yüzbinlerce başlığın etkisinden kurtulamamış ve '' ulan ne yapsam da voleyi vursam '' diye düşünen yazarın açtığı başlık sonucu insanlar tarafından tepki verilmesi olayıdır ki insanlar içlerinden bu yahut buna yakın cümleleri söylerler.

karşıdaki insan ders alır ya da almaz fakat saçma başlıkları açan kişiler için durum değişmeyecektir.

tahsil cehaleti alır, eşeklik baki kalır olayıdır.
    #2167537 (peceteye recete yazan doktor, 20.08.2007 20:21)
  2. cumleyi kuran kisinin caylak olmasina ramak kaldigina dalalettir. * * * * *
    #2167553 (aura, 20.08.2007 20:26)

© 2008 - uludağ sözlük

acacak baslik bulamiyorum o yuzden sacmaliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acacak baslik bulamiyorum o yuzden sacmaliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acacak baslik bulamiyorum o yuzden sacmaliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tolga zengin » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » cumhurbaskani » beymen » yol arkadasim » kars fen lisesi » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » acma ayran » ordu goreve » e entertainment » uludagsozluk » bulent ortacgil » umbertobaggio nun turkiye ye ucak gemisi almasi » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fehim pasa » rs ne la » dsi » nod32 » isine gelmeyince isine gitmemek » sozlukteki kizlar » vantage point » hotk » chief » sarip sarmalamak » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » hebeley episode iii » semra hanim » guzel kizlara ofke duymak » rutkay aziz