acacak baslik bulamayinca ukteye bakmak 

kapat
  1. nasıl olsa başlığı kim tavsiye etmişse etmiş, ilk ben yazınca başlık da ihale de bana kalacak mantığıyla yapılan harekettir.
    #116276 (palta, 15.03.2006 19:21)
  2. pek tavsiye edilmeyen bir uygulamadır. çünkü bakılan uktelerde kafa dengi bir başlık görmek kutupta suudi futbolcu görmek kadar zordur.
    ayrıca;
    (bkz: ukteye girip ardina bakmadan kacmak)
    #351692 (july4th, 16.06.2006 23:11)
  3. * (bkz: çıkış butonu).
    #351728 (scarface, 16.06.2006 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

acacak baslik bulamayinca ukteye bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. acacak baslik bulamayinca ukteye bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acacak baslik bulamayinca ukteye bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » gidene » sivas 93 » opendns » turkiye ye selenanin gelmesini istemek » yedigi her golden sonra defansa bagiran kaleci » her ingilizce espriye gulmek » anadolu » balyan ailesi » kavak yelleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games