acaba yaniliyor muyum 

kapat
  1. görünen köy kılavuz istemez atasözünü söyledikten sonra, içimize kurt düşme anında, reflex icabı dökülmüş kelimeler topluluğu.
    #9664 (bydnvr, 14.01.2006 17:43 ~ 26.01.2006 02:57)
  2. öss sınavına giren genç bireyin işaretlediği şıkkın dışında başka şıkka meyletmesi durumunda kendi kendine sorduğu sorudur. ama bu soruyu sınavın her sorusunda sormaya devam ederse sınav sonuna doğru yanıldığını değil de yamulduğunu anlayacaktır.
    #144113 (july4th, 02.04.2006 00:54)
  3. (bkz: montaigne)
    #144115 (hendrix, 02.04.2006 00:55)
  4. (bkz: önyargılardan pişmanlık duymak)
    #144121 (pasifagresif, 02.04.2006 00:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

acaba yaniliyor muyum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acaba yaniliyor muyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acaba yaniliyor muyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about acaba yaniliyor muyum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » kadin erkek esitligi » birmilyon com » maoist komunist parti » allantoin » sedat kapanoglu » sensexkatragintilyon » mustafa kemal ataturk u ruyada gormek » istanbul u dinliyorum » turk solu » spartak moskova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » replicant » hanimlar poponuzu disari vermeyin lutfen » issiz adam i issiz adaya birakmak » hamdolsun bizi teget gecmedi » babanin haber tutkusu yuzunden tv izleyememek » karik » sen de mi leyla » kevin nash » kitaplarin yakilmasi » kisi bilmediginin dusmanidir