acaba arar mi 

kapat
  1. hoşlandığın yada sevdiğin birisine telefon numaranı verdiğinde her gece yatmadan önce her sabah uyandıktan sonra ve gün içinde içten içe iç geçirilmesiyle söylenen söz öbeği.
    #1704223 (celibon, 30.05.2007 14:35)
  2. acaba 08:03 te arayacak mi?
    #3267163 (extremeufo, 14.04.2008 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

acaba arar mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. acaba arar mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu acaba arar mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karinca » irriducibili » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » kiz olmak » aura » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » ask susturur » ukrayna » ask sarsar » ucuncu dunya savasi guncesi » alderney » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » gossip girl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » sogukta usuyen eller » desifreolmusdisiuuser » 80 lerde cocuk olmak » bekliyorum » hayat fatal i neden yoruyorsun » volkan demirel in avrupa macerasi » zulfu livaneli » dikkat abdestiniz bozulabilir » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » turk silahli kuvvetleri » ib » kalbim yok » basri » beyaz melek