ac pars 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pars
  2. pars gen tr
  3. asim pars
  4. pars boktanteror
  5. pars yuzugu
  6. pars narkoteror
  7. pars kutay
  8. pars pro toto
  9. pars mccannerickson
  10. pars lacrimalis

© 2008 - uludağ sözlük

ac pars başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ac pars ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ac pars nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sayin yazar » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » emegi gecen herkese tesekkurler » esref saati » mrrepla » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » gunesin batidan dogmasi » kate winslet » fehim pasa » aydin yilmaz » penisin amansiz vajina dusmanligi » umbertobaggio nun turkiye ye ucak gemisi almasi » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursaspor » e entertainment » tabutta yarim vole » melda gur » gol sonrasi takla atan futbolcu » private emotion » abdullah ocalan » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » bir derdim var yasanmisliklari » trabzon » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » salvador dali » dersim » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » arka siradakiler