ac kapiyi 

kapat
  1. bir necip fazıl şiiri.

Aç kapıyı, haber var,
    Ötenin ötesinden!
    Dudaklarda şarkılar,
    Kurtuluş bestesinden.

Biz geldik, bilen bilsin!
    Gönül gönül girilsin,
    insanlar devşirilsin,
    Sonsuzluk destesinden..
    #2179632 (peceteye recete yazan doktor, 22.08.2007 20:28)
  2. ayşe hatun önal'ın akıllara zarar şarkılarından biri. anlamdaki derinliğe bakar mısınız(!): "sıskayım, ama sana hastayım" *
    parmaklı koca ayaklı bir kızım ben
    aç kapıyı be geldim
    hem sıskayım sana hastayım
    aramadığın yosmayım
    aç kapıyı ben geldim

bazen pazar ama tek senle uçarım
    aç kapıyı ben geldim
    birgün aslan birgün tırsan
    akbuğunu kıramayan aç kapını ben geldim

uzun uzun bekledim
    geçen gün kekledim
    #3329838 (jikase, 28.04.2008 12:14)
  3. ben mi değişiyorum yoksa bu kız gerçekten mi başarmış anlamadım ama, baya güzel,eğlenceli bir ayşe hatun önal parçası. sözleri aralarda anlamsızlaşsa da komik olmuş, kötü durmuyor. sarkilarin arasinda lafa giren rapci olayına oldum olası kılımdır ama fresh b* çok güzel giriyor şarkıya. uzun lafın kısası, evet, baya baya ayşe hatun önal dinliyorum.
    #3480696 (cemmm, 01.06.2008 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

ac kapiyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ac kapiyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ac kapiyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk moderator secme ritueli » metro turizm in kasar hostesleri » psychosexual development » bir gecelik kizin basa bela olmasi » killi olmak » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » yusuf simsek » the turning » kuru kebap » aba guresi » tuomas holopainen » kursuni renkler » ataturk universitesi » giuseppe verdi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » yolun basi » muhammed demir » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » mmorpg » fc brasov » you don t care about us » baslik sikintisi cekmek » interview » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » american pie beta house » viski sisesine cay doldurmak » divide et imperium