ac ayi oynamaz 

kapat
  1. kimsenin emeğinin karşılığını almadan ve karşılıksız iş yapmayacağını anlatmaya çalışan deyim.
    #173492 (asiti kaçmış kola, 16.04.2006 15:19)
  2. (bkz: aç yazar entry girmez)
    #253167 (the kene, 17.05.2006 11:19)
  3. insanlara hakketiğini vermediğiniz sürece verim alamazsınız.
    #253263 (depression, 17.05.2006 11:58)
  4. hükümetin memurlara hakça yaşıyabilecekleri bir ücreti vermesi gerekir. Aksi halde aç ayı oynamacaktır.
    #581239 (snowman, 27.08.2006 12:33)

© 2008 - uludağ sözlük

ac ayi oynamaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ac ayi oynamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ac ayi oynamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karagunes » aklini kullanan gerizekali » patronun karisiyla yatmak » sevcan » dusun dusun boktur isin » orospu oldugunun farkinda olmayan insan » sanatci olmasaydim ressam olurdum » msn den sellektor yapmak » nb » dini sorgulama ihtiyaci duymamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games