ac adapter 

kapat
  1. AA uyarlayıcısı, AC besleme arabirimi. Elektrikli bir aletin şebeke gerilimiyle doğrudan çalışmasını sağlayan arabirim; AA uyarlayıcısı 110 ya da 220 Volt AA şebeke gerilimini alıp aletin kullanacağı düşük gerilimde DA akımına çevirir. (Fra. adaptateur courant alternatif)
    #2708975 (endirekt serbest vurus, 17.12.2007 21:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ac adapter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ac adapter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ac adapter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ac adapter. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » 2009 uefa kupasi finali » mark webber » askerlik palavralari » ufuk uras tipi yavan solcu » trt » bir jedi ile gereksiz polemige girmek » arnavut » command and conquer red alert 3 » dar pantolon » t bag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nerdeyim lan ben » eksicinin kraliyim beyinsizin allahiyim » huseyin uzmez in turkiye nin m jackson u olmasi » yanimda kal » cas » kafayiyedim » abbara » anal seksten kim olmus » jason alexander » oh my god they killed kenny