ac acina 

kapat
  1. Yemek yemeden. Örn:aç açına bilgisayarın başında oturmak gerçekten zor oluyor.
    #581232 (snowman, 27.08.2006 12:30)
  2. (bkz: aç karnına)
    #1471102 (yalnis, 30.03.2007 13:56)
  3. bir italyan futbol takımı. *
    (bkz: ac milan)
    #1471106 (nukleermalkav, 30.03.2007 13:57)
  4. + yemek yedin mi ki sigara içiyorsun?
    - yooo, aç acına içiyorum...

*
    #1471125 (mirmika, 30.03.2007 14:04)

© 2008 - uludağ sözlük

ac acina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ac acina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ac acina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 kuresel ekonomi krizi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » zall bana server bul lan allahsiz » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » homeostasis » kopush fm » ayran ile sigara icmek » anlayis bekleyen sevgili » libido azalmasi » norvec » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » siyaset meydani » paramnezi » yaran baslik yonlendirmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » human blue » the kite runner » strateji » id » izmir sevgisi » jean claude van damme » uyku felci » mfo » kulturpark » la cenerentola ouverture » temporarypeace » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » prag » no country for old men » ben aslinda hayata kiziyorum ya