abuzer kadayif 

kapat
  1. metin akpinarın başrolünü oynadığı iğrenç bir kurguya sahip olan filmsi.
    (hasnicktir, 14.04.2006 00:07 ~ 00:08)
  2. metin akpınar'ın oynadığı ve kendi içindeki çelişkileri güzel bir şekilde anlatan bazı sanatçıları ti ye alan türk filmi.
    (RacKulA, 13.05.2006 00:56)
  3. tam bir ibrahim tatlises eleştirisi olan yeşilçam yapımı...
    (ferrole, 13.05.2006 10:59)
  4. kötü olmuş dediğim filmdir.ayrıca müziği çok tutulmuştur.
    (doktor sağbırakmayan, 20.05.2006 00:45)
  5. pascal nouma nin müzigi benim ülkemdeki hiphop müziğe benziyor deyip beni yardigi film
    (BoHeMiaN, 20.05.2006 02:19)
  6. boşver abi dalgana bak çak o zaman çak çak çak çaakk..şeklinde çok da eğleceli bir şarkısı olan ilginç bir film.
    (freedean, 24.07.2006 15:30)
  7. ibrahim tatlıses ve müslüm gürses'e göndermeler yapan arabesk kültürünü yere vuran buna alternatif olarak son derece absürd şekilde klasik müziği sevdirmek için sahneler bulunan deli zırvası film.ayrıca müziğinin çok tutulmasının sebebi ise eleştirdiği kültürün dinazorlarından müslüm gürses'in üstüme düşme benim adlı şarkısının keman armonileri ve seyirci efektlerini arak olarak kullanmasıdır.ne hikmetse bundan rahatsız olan kimse yoktur.

senaryosuna katkıda bulunan senarist ve oyunculara söylemek istediğim

asgari ücretin 380 ytl olduğu,ağır ve sağlıksız iş koşullarında çalışan,ömrü sabah 8 akşam 8 konfeksiyonda bziiit zıııt sesleri arasında kalite kontrol yada ütü yapmakla geçen,babasından dayak yiyen,hor görülen,parasız pulsuz gezen, kitleyi kendilerini buldukları müziği dinledikleri için bu kültürü yere vurmak yetmezmiş gibi de klasik müziği dinlenmesi için servise sunmak ne kadar akıl kârıdır.
    (vandalkepceoperatoru, 24.07.2006 15:44)
  8. hala geçerli olan "halkımız burda yoksulluk var, burda haksızlık var, burda yargısız infaz var demiyi, kim kiminle tıngırdiyi" repliğinin içinde geçtiği ve son zamanlarda sık sık sinematurk'te verilen film.
    (paleface, 29.09.2006 17:58)
  9. tunc basaran nasıl böyle bir film çeker diye düşündüren film.

(bkz: piano piano bacaksiz)
    (bkz: uçurtmayı vurmasınlar)
    (bkz: murtaza)
    (adini unutan adam, 18.10.2006 22:19)
  10. star televizyası tarafından vakti zamanında ibo şovun reklam arasında sık sık "tv de ilk kez" sloganlarıyla izleyiciye duyurulmuştu...bilmem anlatabildim mi?
    (ajiteadam, 02.11.2007 20:50)
  11. Metin Akpinar in kendini obeziteye teslim ettiğinin ilk büyük kanıtı olan film.
    (megajardel, 16.03.2008 01:51)
  12. bir facebook nicki.
    (bkz: o kendini biliyor)
    (no tengo lugar, 16.03.2008 01:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» leyla ile mecnun » vicky cristina barcelona » alip goturen sarkilar » scar tissue » larry bird » santaj » bermal » biz usul erkan bilen insaniz » riza tevfik » valans bag teorisi » sigarasiz ilk gun » gidersen yikilir bu kent » 5 cm kalemle yazi yazmak » hayko cepkin » kara mizah comic sans ms » gonul yazar » gebze » ninni » fenerbahce ulker » hmi » erdem capar » arabadan inip tekerine tekme atip elini acan insan » kendime donmeye artik cok gec » rod stewart » broken inside » hayal dunyasinda yasayan sevgili » hamamda 40 tas suyla tovbekar olma ritueli » sophie ellis bextor » ocak basina attirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa