abuk danslarla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abuk sabuk
  2. abuk isimler
  3. abuk sozler
  4. abuk sessizlik
  5. abuk prenses
  6. abuk subuk
  7. abuk gazete basliklari
  8. abuk sabuk cumleler
  9. abuk sabuk bir film
  10. internetten oynanan abuk oyunlar

© 2008 - uludağ sözlük

abuk danslarla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abuk danslarla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abuk danslarla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar ortac tarzi dans » omer faruk eminagaoglu » florinali numuneddin » ilker yasin » opet » pardus 2008 » 80 lerde cocuk olmak » ayrinticilik » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » hvite krists dod » dertleri zevk edindim » the end of the line » nine inch nails » metrodaki guzel kiza asik olmak » krystal summers » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pencere caminin bugusu » caylakligi bitmis sozluk yazari » classy goth » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » uludag sozluk moderator secme ritueli » ispanyolca » burak ozcivit » anozognozi » bas agrisi » depr » anton putsilo » pallacanestro treviso » adolesan » vaudeville for vendetta » bir turk olarak kurtlere soruyorum