abstract 

kapat
  1. ritimlerin ve sözlerin ön plana çıktığı genelde karmaşık ama anlamlı anlatımların olduğu bi rap muzik türü.
    #1165637 (undergrounder, 17.01.2007 01:25)
  2. (bkz: the human abstract) *
    #1165654 (Aria GalaCtiCa, 17.01.2007 01:27)
  3. http://www.seslisozluk.com/?word=abstract
    http://tr.shvoong.com
    #2207316 (meister writer, 27.08.2007 07:20)
  4. eğer bir üniversite kütüphanesindeki bilgisayardan yahut bir akademik personelin bilgisayarından arama yapmıyorsanız, çok elzem bir makalenin okuyabileceğiniz yegane bölümüdür. şöyle ki; bu özet kısımda makalenin ne ile ilgili olduğunu anlatan ve anahtar sözcüklerin yer aldığı bir iki paragraflık yazı vardır ve hiçbir halta yaramaz, makale hakkında fikir edindiğinizle kalırsınız.
    #2207341 (uyuz, 27.08.2007 07:57)
  5. özetçe, öz; soyut. 1) özetçe, öz. Bilgi erişiminde, bir belgenin konusunu ya da soyunu belirtmek üzere, genellikle belgeleme konusunda uzmanlaşmış bir kişinin, standart olarak önerilen terimleri yeğ tutarak ürettiği, anafikri veren, kısa özet. 2) soyut. Somut olarak varolmayıp, nitelik ya da kavram olarak varolan. (Fra. résumé analytique; abstrait)
    #2708927 (endirekt serbest vurus, 17.12.2007 21:46)

© 2008 - uludağ sözlük

abstract başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. abstract ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abstract nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prison break » kadin vs erkek » 1670 » vergil » as above so below » vladimir boisa » breyten breytenbach » pars esin » op beni ricep yi beni ricep » hozan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games