abraham thomas 

kapat
  1. Hindistan doğumlu mikro cerrahi uzmanı.

10 sene önce suratını ot biçme makiasına kaptırıp paramparça eden, yüz derisi suratından kopan 9 yaşında bir kızın suratını 9 saatlik bir amelitayatla yerine dikmiş, dünyanın ilk yuz naklini gerçekleştirmiştir.
    #2226474 (double cross, 30.08.2007 01:08)
  2. (bkz: the mask)
    #2226476 (javelin, 30.08.2007 01:09)

© 2008 - uludağ sözlük

abraham thomas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abraham thomas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abraham thomas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» veliefendi hipodromu » world of gypsy music » tuvalete en son kim girdi sorusu » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » asirlara meydan okuyan sozler » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » yakup sevindik » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » is donusu evin merdivenlerinde soyunmaya baslamak » nobran ne ya » 6 ekim istanbul un kurtulusu » little girl in bloom » tahsin sarac » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sol » simdi kim aihm le ugrasacak lan » fehmi emre gungor » sevgilinin eski sevgilisi » sonderkomando » ahmet buhan » tatil sonrasi ise baslamak » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » hayati sifirlamak » zevkten dort kose olmus bocek » ford fiesta » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » max bendo » taraf » tirsinti