ablam sana canim feda be 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. canim sana feda
  2. vatan sana canim feda
  3. sozluk sana canim feda
  4. canim feda
  5. artistlik ugruna canim feda
  6. sevene canim feda sevmeyene el fatiha
  7. hayatim sana feda
  8. anam babam sana feda olsun ya resulallah
  9. ablam
  10. sozlukte ablam oldu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lahmacun kokusu » yerel saat » sivas in tarihi eserleri » neset ertas » fenerbahce nin shevchenko transferi » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » sergen yalcin » camasirlari katlamak » tavuk utulemek » mutlu olmak icin » hatirla sevgili » cirkin kadin yoktur az votka vardir » geceyedir kusmelerim » dolores claiborne » dilekce canavari » boston tea party » 17 yas » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » boga burcu unluleri » 1851 » google » alkonost » filthy whore » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » her seyin caresi olarak interneti gormek » 06 t 0772 » aina » kendim gibi olmak istemiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa