ablam asktan oldu 

kapat
  1. sezen aksu şarkısıdır.

ablam aşktan öldü

ablam aşktan öldü
    her şey filmlerdeki gibi oldu
    bir hazan yaprağı düşerken
    pencereye bakarak

son nefesini verdi mucize
    sevgililer buluşamadı
    hayat orda o kıyıda
    masalın berisinde kaldı

hiç yara almadan
    aynadan geçemezsin
    geçemezsin aynadan
    hiç yara almadan

ablam aşktan öldü
    herşey filmlerdeki gibi oldu
    bir hazan yaprağı düşerken
    pencereye bakarak

aşktan ölmenin bin yıllık tarihini
    ablam yeniden ama yeniden yazdı

hiç yara almadan
    aynadan geçemezsin
    geçemezsin aynadan
    hiç yara almadan
    #516964 (yasakani, 09.08.2006 13:32)
  2. "Hiç yara almadan aynadan geçemezsin..." diyen şarkı. insanın tam kalbine dokunan, Sezen'in sesinde anlam kazanan şarkı. Sahnedeyken istendiğinde Sezen'in "ben o şarkıyı burada söylersem ölürüm..." dediği şarkı.
    #692036 (kIran kIrana, 04.10.2006 15:48)
  3. bize bunu söyleyecek kardeşler lazım dedirten şarkıdır.
    #3636883 (bilmemsufeleginbendenesivar, 08.07.2008 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ablam asktan oldu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ablam asktan oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ablam asktan oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rutkay aziz » eyvah turkler geliyor » sozlukte yok » banu guven » four four two » ros hasana » kizil anka » sevgilisini bara goturen erkek » kapitalist sirin » bevliyeci sevgilisi olan erkek » luther » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » yigit ozgur » moan » kurt coban » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dr cureklibatur ve bay arkin » alismamis gotte don durmazmis » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » egitim ve doktrin komutanligi » veliefendi hipodromu » balikesir » 18 » nivea » dede » bir derdim var yasanmisliklari » iri memeleri olan kiz » eccalimre » zencilerin sozlukte yazar olmasi » goztepe » active worlds