abla ayagina bayanlara musallat olan abazan velet 

kapat
  1. abla ayagina bayanlara musallat olan şirin olduğunu sanan ergenliğe geçiş yapmış abazan velet başlığın orjinalinden yola çıkarak,

sanal alemde sıkca karşılaşılan ergenlik geçiş dönemindeki veletcağızlardır. tanımı da kurtardık sıra geldi giydirmeye...

bilirsiniz vardır böyle tipler,
    şirinlik muskası olduğunu sanan ergenliğe geçiş dönemindeki veletler (ki bence 16 17 18 yaş grubudur) kamışlarına su yürümesi, ve önlerindeki uyuyan devin farkına varmasıyla birlikte, etrafta ona buna sevgi pıtırcıklığı yapan, popülerite ayağına şekr bal böcek insanı olan hatun kişiye yavşamasıyla oluşur.

zevk suyu geldi ya asıl velet...

hemen uydurma ve örnekleme bir dialog, adaha iyi idrak etmeniz için;

dialogta adı geçen billikcan yatmadan önce 3 posta asılan ergenliğe adım atan 17 yaşında sivilceleri artmış bir şirinlik muskası,
    melahatsu ise 22 23 24 yaşında sevgi pıtırcığı rolündeki salak anaç kızı oynamaktadır, sevgili berkeden 3 ay önce ayrılmıştır, kendini hayır işlerine adamıştır;

- ay billikcan kardeşim benim, küçük pirensim, nasılsın bu gün
    + saol melahatsu cuğum, sen nasılsın pammuk pirensesim
    - neler yaptın bu gün bakalım billikcan cığım, uyyy canımın içi ,canikom, tatlı şey seni yerim seni ben !
    + ye ya görecen ebenin damını.. ee şey hiç apla okula gittim seni özledim fazlaca
    - ay yalarım seni ben, öperim , koklarım , fındık fıstık seni, ay sen büyüyünce beni al olur mu, ben senle eflencem
    + ooo olmaz mı , mına bile korum böle bi ... ya olur canımcım seno yaşında da çok güsel olursun ki..

g.t ayağı, neyse
    işte kızlar bu lauklara yüz verince bunlar kızlara adıyla hitap etmeyle başlar,
    tabi hatun kız genç durduğu için bundan hoşlanır,
    kalabalık içind efilan bunun yanaklarını sıkar,saçlarını okşar, oynar...
    tabi bilmez abazan velet onu düşünerek sabaha kadar kaç posta boşalır.

bende sosyaltespitçi oldum lan,
    yaşasın...
    #2885980 (nickimden asagi monsingiladbah, 23.01.2008 20:55)
  2. ismini verip kendisini rencide etmeyelim.

-fısır fısır fosur fosur *
    +abı tıpkısının aynısı yaa
    -harbıden lan cuk oturdu *
    aslında ablalarının cırkın olduklarını buyudugunde farkedıp bugunlere; ahh ulan neden kafelerde kız aramadım neden yasıtlarımla evcılık oynamadım dıyerek hayıflanacaktır.

haa al o gitarı ahahah
    *
    #2886023 (deeplomattt, 23.01.2008 21:01)
  3. azgınlıkdan mazallah uzak durulası hatta kafese sokulası ve abazan heykeli olarak teşir edilmesi gereken kişilerdir. cinsel terbiye edilmesi acilen şart olmuşdur bu tip insanların insan diyince de insanlara hakaret oldu ama yaratık olarak söylesek daha iyi olucak ...
    #2886141 (efe misin, 23.01.2008 21:19 ~ 21:21)
  4. sözlükteki şirin küçük kardeşlerimizdir.

oynama lan sivilcelerinle,
    çıkar elini cebinden.
    #3670086 (intihar pompacisi, 16.07.2008 00:26)
  5. (bkz: isim verip rencide etmek istemem)
    #3670116 (iyipekimadem, 16.07.2008 00:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

abla ayagina bayanlara musallat olan abazan velet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abla ayagina bayanlara musallat olan abazan velet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abla ayagina bayanlara musallat olan abazan velet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abla ayagina bayanlara musallat olan abazan velet. Copyrights of the articles are belong to their authors.