abla ablacigim 

kapat
  1. + abla ablacığım
    - ağlama fatal beni de ağlatıcaksın
    + abla para ver be metresimle aleme gidicem
    - hayır olmaz!
    + abla ablacığım...
    #1599561 (fatal, 02.05.2007 18:19)

© 2008 - uludağ sözlük

abla ablacigim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abla ablacigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abla ablacigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gullibility » tkip » enflasyon dustu diye sevinen issiz » turkiyenin futbolda avrupanin brezilyasi olmasi » ruyada dis hekimi gormek » ikimize » call of duty world at war » michael beasley » uzay » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » oral ozer » fener sozluk » sensodyne » ucakta aglamak » alp arslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu havada gidilmez » cocuklar duysun lan artik » recep tayyip erdogan in msn i » canlandi lan canlandi » nikita dagina tirmanin » the cosby show » abd » safak saymak » daniel tozser » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » aynadaki yuzunun karsiligi benim » apocalypse please » punch me i bleed