abidin ozsahin 

kapat
  1. turkiye'nin halk tarafindan onayli ilk popstariydi gozum. zir zir aglayacaksin dedi kayboldu piyasadan. 5 yildir berkeley'de muzik egitimi mi aliyor napiyor bilinmez. ercan saatci'nin gaziyla birseyler yapmaya calisti gariban ama ses olmayinca nereye kadar? zaten tek atimlik barutu vardi onu da oyle harcamis oldu. herkes birgunlugune meshur olacak sozunu en iyi icra edenlerdendir. hayir adanaliydi, severdik ailecek ama keske boyle olmasaydi. bir digeri de bayhan gurhan zaten.
    #1707052 (yozishanko, 31.05.2007 07:15)
  2. güzel çocuktu, gay barlarda falan iyi iş çıkartırdı, ne oldu ki ?
    eröl köse abisi onuda menşur etsin.
    #3787368 (intihar pompacisi, 08.08.2008 11:10)

© 2008 - uludağ sözlük

abidin ozsahin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abidin ozsahin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abidin ozsahin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben ask oldugumu aglarim » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » albert einstein » susannah york » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » yazarlarin aslinda demek istedikleri » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kitap okumayi marifet saymak » jean paul sartre » tanri » memati bakisi » agzini cart diye yirtarim » turkiye de cinsellik kavrami » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » 1900 efsanesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuzgun » istanbul un otopark sorunu » renaudot odulu » slm asl pls » sol frame » bez bebek te yakalanan matrix tadi » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » ilk ucan balon » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » petrol fiyatlarinin 80 dolara dusme ihtimali » bir sifat olarak kazim » yasa mustafa kemal pasa yasa » badlik amiri » salma hayek » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek