abide sahsiyetler 

kapat

1. 1969'da yayınlanmasına baslanıp kısa zaman icerisinde 66 sayısı cıkarılan 1000 temel eser serisine, kaldıgı yerden aynı hız ve inancla yeniden devam edilen eserdir. Devlet eliyle tek milli kültür serisi'ni teşkil eden 1000 temel eserin her köyde kurulacak bir kitapliga temel olmasi esas alınmıstır.1000 temel eser cok kısa sürede aydın cevrelerimizin fikri ihtiyacını karsılamıs, hemen her sayısı yayınından sonra tükenmis, bir cok sayısının yeniden basılmasına karar verilmistir.

Bu kitap ise kültür bakanliginin 8 mart 1976 tarihinde tek seferde 30000 adet basilan kitabidir.
    #3092008 (derekdivalderon, 04.03.2008 12:25)
  2. samanyolu tv'de yayınlanan ve son dönem din büyüklerimizi anlatan güzel bir program. hâlâ yayınlanıyor mu bilmiyorum.
    #3092014 (grand ekinoks, 04.03.2008 12:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

abide sahsiyetler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abide sahsiyetler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abide sahsiyetler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abide sahsiyetler. Copyright of the articles are belong to their authors.