abi sahnede 4 tane tuy yumagi vardi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne yazik ki bir tane vardi o da az once bitti
  2. sekiz tane ataklari vardi hepsi gol oldu
  3. carsidan aldim bir tane eve geldim sekiz tane
  4. baslik actim bir tane ayar yedim bin tane
  5. carsidan aldim bir tane eve geldim bin tane
  6. pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane
  7. benden 1 tane onlardan 550 tane var
  8. illuzyonistlerin net ve tane tane konusmasi
  9. kil yumagi
  10. dol yumagi

© 2008 - uludağ sözlük

abi sahnede 4 tane tuy yumagi vardi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. abi sahnede 4 tane tuy yumagi vardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abi sahnede 4 tane tuy yumagi vardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bluevelve » ozel mesajla ovgu yagdirmak » odenek almak icin karadelik olusturan bilim adami » nt » kelime » ikimiz de bekariz ne garip » crane » bizden kacmaz » idris naim sahin » radyo uludag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games