abi ne arasan var burda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahmet arasan
  2. benim gibisini google da arasan bulamazsin
  3. ve burda
  4. burda
  5. nooldu lan burda
  6. annem burda
  7. ne oluyo lan burda
  8. aile var burda
  9. sen burda bir yabancisin
  10. bu is burda biter

© 2008 - uludağ sözlük

abi ne arasan var burda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abi ne arasan var burda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abi ne arasan var burda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dun uye olanlar » bir seylere inanma ihtiyaci » hayata dair ic burkan detaylar » gulun kokusu vardi » gotverenlik » trans siberian orchestra » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » sevgilinin zaman istemesi » kara carsafin yasaklanmasi » black star » disortografi » ezik » duygulanim » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifa 09 » yanlis anlasilmis sarki sozleri » dizartri » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » jean marie gustave le clezio » yaran kisisel iletiler » icinde patlasin » milletvekili » 3mo amjha » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » sacmalamada sinir tanimamak » attorneyship » central park i goren apartman dairesi tutmak » nba live 2009