abi gibi gormek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. laikligi din gibi gormek
  2. eczacilari doktor gibi gormek
  3. evde pis pis otururken tv de tas gibi kiz gormek
  4. gormek istediginiz gibi birakin
  5. imkb yi spor gazetesi gibi gormek
  6. kadinlari dinsel obje gibi gormek
  7. tarantino cekmis gibi ruya gormek
  8. fenerbahce yi dusman takimi gibi gormek
  9. bir seyi gormek istedigimiz gibi goruruz
  10. cehennemi ceyrek final gibi gormek

© 2008 - uludağ sözlük

abi gibi gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abi gibi gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abi gibi gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atilla birkiye » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » doktorun hastasindan nefret etmesi » zamanin manzarasi » dolmusta aglamak » irib » o my freaking god » farkina varamamak » 30 kg dashakli adam » harun yahya vs einstein » wristcutters a love story » converse giyen erkek erken bosalir » halkevleri » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sergen yalcin » correcto » mardin » berna ozturk » pile » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi » football manager 2008 » witricity » limanla kavgali isyankar kaptan » paint it black » bu yaz ben cok degistim » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » heroes » kocaelispor » kablosuz internet caiz degildir