abi bu kiz digerlerinden cok farkli ya 

kapat
  1. erkeklerin 3. kız arkadaştan itibaren söylemeyi adet edindikleri klişe söz. ne ilk olacaktır ne de son.
    #3255315 (asiti kaçmış kola, 10.04.2008 22:09)
  2. bazı şeylerin deneme yanılma yöntemi ile bile öğrenilemeyeceğinin en büyük kanıtı olan cümledir. her eski sevgiliden sonra bulunan yeni sevgili diğerlerinden çok farklıdır!! o sizi ömür boyu mutlu edecek kişidir. fakat farkı ancak yenisi gelene kadar sürer. bu arada sözlük be ama benim bu kız hakikaten diğerlerinden çok farklı. valla bak. *

uzun zaman sonra gelen edit: yok lan bu da aynıymış...
    #3255332 (kartal penchesi, 10.04.2008 22:13 ~ 12.08.2008 04:45)
  3. -abi bu kız diğerlerinden çok farklı ya
    +nerden anladın?
    -donu gözüküyoo
    +hmm.
    #3255340 (hebeley episode II, 10.04.2008 22:15)
  4. Halk dilinde 'maymun iştahlı' diye de bilinen, her gördüğüne yazılma girişiminde bulunan fakat hiçbirinde de başarılı olamayan, çok aşık olan model insanın dilinden çok da fışkıran söz.
    #3258788 (maviyi seven adam, 11.04.2008 22:20)
  5. -abi bu kız diğerlerinden çok farklı ya
    +yani
    -gerçekten bu kız çok farklı
    +olayı ne?
    -asbskgjfjk.
    #3258966 (realredbull, 11.04.2008 22:56)
  6. doğru bir cümledir. her kız herkesten farklıdır. tıpkı her insanın birbirinden farklı olması gibi.
    #3259025 (shaqmarion, 11.04.2008 23:06)
  7. + abi bu kız diğerlerinden çok farklı ya, at gibi

- travesti lan o

+ mnbcnskym :((
    #3259033 (ucuzkenar ucgen, 11.04.2008 23:08)
  8. -abi bu kız diğerlerinden çok farklı ya...
    (1 ay sonra)
    -abi bu de diğer kızlar gibi...

-abi bu sefer kesin aşk bu. bu kız diğerlerinden çok farklı.
    (on beş gün sonra)
    -terk etti beni. bana "sen de herkes gibisin" dedi.

hayat böyle mi geçecek? bir taraf diğerini herkes gibi görene kadar mı devam edecek her şey? nedir bu "herkes gibi" sendromu. değişim onda değildir belki, belki sizin gözlerinizdir herkese baktığı gibi ona bakan...herkesten farklı olmak için gösterdiğiniz bu çaba bile sizi herkes gibi yapıyor. üzgünüm.
    #3259043 (mitheithel, 11.04.2008 23:09)
  9. bütün kızların aynı olduğunu hala anlayamamış mal söylemi.

(bkz: ışıklar söndüğünde bütün kadınlar aynıdır)

-abi bu kız diğerlerinden farklı.
    -nesi farklı mına koyum bir anlat bakalım.
    -abi şey.. bu kızın iki klitorisi var biri üstte, biri altta.
    -harbiden farklıymış lan, vay amına koyum.
    #3259069 (abi bana yerversene, 11.04.2008 23:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

abi bu kiz digerlerinden cok farkli ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abi bu kiz digerlerinden cok farkli ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abi bu kiz digerlerinden cok farkli ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abi bu kiz digerlerinden cok farkli ya. Copyright of the articles are belong to their authors.