abi beni de mod yap 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  2. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni
  3. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez
  4. daglar dagladi beni goren agladi beni
  5. her yere baktin beni aradin beni cepten ara
  6. gogsune yatir beni duslere gotur beni
  7. kadin erkek fark etmez beni sec beni sec
  8. beni oldurmeyen sey beni guclu yapar
  9. beni vur beni ellere verme
  10. al beni al gotur beni ormana

© 2008 - uludağ sözlük

abi beni de mod yap başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. abi beni de mod yap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abi beni de mod yap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selam ben allah » gotuyle barisik sisman kiz » violet hill » phoenix mercury » sirket evliligi » giden » jermaine » ferman padisahin daglar bizimdir » yaran bizimkiler replikleri » basbakan serefsiz degildir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci