abi ayagi got ayagi 

kapat
  1. saf kızların genelde kendilerini kardeş gibi seven kişilere söyledikleri kelimedir --o benim abiiiiimmmmmmmmm yok aramızda öyle bişeeeeee--gibi tepkilerin verildiği olaydır

bu kişiler ilk fırsatı kollamaktadırlar ve bukızlar öz abilerinden bile artık nefret etmektedirler
    #151692 (fallopi(ı)tüpü, 05.04.2006 16:51)
  2. (bkz: kardeş ayağı göt ayağı)
    #246855 (doktor sağbırakmayan, 15.05.2006 14:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

abi ayagi got ayagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. abi ayagi got ayagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu abi ayagi got ayagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about abi ayagi got ayagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » chp ye carsafli kadinlarin katilmasi » esperanca de vida » malcolm mcdowell » radyo uludag » hobgoblin » son ders » hem kurt hem komunist hem alevi » tololo » halifax » bir gunde the godfather serisini izlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » spor kulubu kanallarinin kapatilmasi » heman in light saber kullanmasi » dancing in the moonlight » is yerinden entry girmek » a new machine » luckysperm » lorus » yaran diyaloglar » gorukle » eraserhead